• MERCAT_2

L’any 1982 es va inaugurar el Mercat de Mar, en un dels enclavaments més carismàtics del barri marítim de la ciutat, al costat de la plaça de l’església i el carrer més comercial de la zona.

En el transcurs del temps ha sofert diverses remodelacions i actuacions per tal d’adaptar-se a les noves necessitats dels consumidors. La darrera remodelació, finalitzada l’any 2002 ha permès dotar el barri de mar d’un mercat modern, amb dimensions humanes, preparat per afrontar els reptes del segle XXI, amb 15 llocs de venda on més de 40 professionals us oferim productes frescos de tota mena acabats d’arribar de l’horta i el mar.

[/vc_column]
[/vc_column]

Preparat per fer-te la vida més fàcil. Accès a peu, pàrquing per a clients i moltes coses més.

El Mercat de Mar està a disposició tant dels seus clients com dels seus paradistes. Una comunicació fluïda ajudarà a millorar tots els nostres serveis.

Noves tecnologíes, noves oportunitats de comunicar. El Mercat de Mar vol estar disponible per tots els públics, es per això que ens trobareu a les xarxes més influents.

Entitats col·laboradores

Comerç de Mar
Ajuntament de Vilanova

Alcaldia

  • Orgullosos del nostre mercat, us esperem per oferir-vos el millor producte amb el millor tracte i sobretot el millor preu!

    Mercat de Mar